PT Duo - Nå era mål tillsammans


Med tjänsten PT Duo (Personlig Träning Duo) tränar Coach Ola dig och en vän under samma pass. Träningen för var och en av er är individuellt upplagd och på så sätt får ni ut maximalt av träningen även om ni är olika vältränade. Varje session är 60 min och passar alla oavsett målsättning så länge era målsättningar går i linje med varandra. Är ni osäkra på om era mål är kompatibla så hjälper Coach Ola er att avgöra det under en kostnadsfri konsultation.


PT Duo passar dig som: 
Vill ha individuellt upplagd träning
Tycker det är roligt och vill träna tillsammans med en vän, kollega eller respektive
Vill lära dig mer om effektiv träning
Vill ha flera av fördelarna med PT till ett lägre pris


Fördelar med PT Duo
Ni stärker varandra och har roligt när ni tränar tillsammans
Du och din vän får flera av fördelarna från PT men till ett lägre pris
Går att kombinera med enskilda PT-sessioner
Träningen är individuellt upplagd efter dig
Träningen är effektiv och säkerSå här går det till
Under första och andra tillfället träffar du Coach Ola själv och vi går igenom din hälsa, livsstil, tidigare träningserfarenhet samt går mer in på djupet med just det du vill ha hjälp med. Vidare får du hjälp att sätta dina mål och vi skapar din plan och dina strategier för hur du skall lyckas.
Testerna är det som avslutar de två första tillfällena. Alla går igenom en rörelseanalys som ligger till grund för att träningen är anpassad efter just dig och att den är säker. Beroende på målsättning och önskemål kan även fler tester såsom omkretsmätning, fettmätning med kaliper, styrketest osv genomföras nu.

Vid tredje tillfället börjar träningen tillsammans.Pris:   450-500 SEK /person & session

          Räntefri delbetalning erbjuds upp till 6 månader

Kostnadsfri konsultation

Du vet väl att du kan boka en 30 min kostnadsfri konsultation där du i lugn och ro kan få svar på dina frågor kring personlig träning och hur jag som PT kan hjälpa dig. Självklart förbinder du dig inte till något.