Personlig Träning


Med tjänsten Personlig Träning tränar du själv med Coach Ola under varje session. All träning är individuellt anpassad för dig. Eftersom allt fokus ligger bara på dig får du mycket coaching och fördelen med denna tjänst är att du utvecklas snabbast möjligt.

Personlig Träning passar dig som vill träna själv med Coach Ola och vill ha snabbast möjliga utveckling. Varje PT-session är 60 min lång och passar alla oavsett målsättning.

Fördelar med Personlig Träning:
Allt fokus ligger på dig = du utvecklas snabbast möjligt
Träningen är individuellt upplagd
Träningen är effektiv och säker
Träningen blir roligare med en PT

Passar dig som:
Vill träna själv med Coach Ola
Vill lära dig mer om träning
Vill ha säker och effektiv träning
Vill få mycket coaching


Under första och andra tillfället går vi igenom din hälsa, livsstil, tidigare träningserfarenhet samt går mer in på djupet med just det du vill ha hjälp med. Vidare får du hjälp att sätta dina mål och vi skapar din plan och dina strategier för hur du skall lyckas.
Testerna är det som avslutar de två första tillfällena. Alla går igenom en rörelseanalys som ligger till grund för att träningen är anpassad efter just dig och att den är säker. Beroende på målsättning och önskemål kan även fler tester såsom omkretsmätning, fettmätning med kaliper, styrketest osv genomföras nu.

Vid tredje tillfället börjar träningen utifrån ditt personliga träningsprogram.


Pris: Från 750 SEK/session

         Räntefri delbetalning erbjuds upp till 6 månader vid köp av 8+ sessioner

 

Kostnadsfri konsultation

Du vet väl att du kan boka en 30 min kostnadsfri konsultation där du i lugn och ro kan få svar på dina frågor kring personlig träning och hur jag som PT kan hjälpa dig. Självklart förbinder du dig inte till något.