Online Personlig träning


Har du svårt att komma i riktigt bra form?
Har du provat andra lösningar som inte passat dig?

De senaste 16 åren har jag hjälpt personer gå ned 30 kg i vikt, bygga 10 kg muskler, förbereda sig inför polisiära och militära tester, komma i form till sommaren, få mer energi, förbättra hållningen och mycket mer.

Vill du göra en stor skillnad för dig själv och är redo för att jobba för det?

Då kan Online personlig träning med Coach Ola vara lösningen du söker.


Så här går det till:

1.  Konsultations-samtal

Det första vi gör är att boka ett konsultations-samtal (30-40 min, kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något). Här får du berätta om vad du vill uppnå, din bakgrund, hälsa, skador osv. Du har även chansen att i lugn och ro få svar på dina frågor om tjänsten.
 
2. Rörelseassesment & träningsprogram
Nu har jag fått bakgrundsinformationen för att kunna avgöra om du passar för denna tjänst. Om du passar bra kommer du få fylla i en hälsodeklaration och vi gör en rörelse-assesment som kommer ligga till grund för ditt individuellt anpassade träningsprogram.  Det betyder att din träning kommer vara individuellt upplagd efter dig, inget generellt progam som är vanligt vid träning över nätet.

3. Uppföljning / Coaching
Nu sätter vi igång processen och varje vecka hörs vi vid för att kolla av hur det går: Du skickar videoklipp, får feedback och blir coachad vidare. Inget " här-får-du ett-program-och-nu-får-du-klara-dig-själv". 


Jag tar endast in några få distansklienter i taget som vill komma i sitt livs form och som vill jobba tillsammans med mig one-on-one. Varför några få? Därför att jag jobbar för att du skall få resultat och det kräver tid. Och min tid är begränsad. Jag sätter dessutom högt värde på den tid jag har och därför finns det också krav när du skall satsa på one-on-one coaching med mig. 

1. Show up
Du måste ta dig till dina träningspass. Regelbundenhet är A & O för dina resultat.

2. Träna hårt
Du måste vara redo att träna hårt och pusha dina gränser.

3. Vara "coachable"
Du måste vilja lära dig, vilja utvecklas och kunna ta feedback.

Det här är inte för alla. 

Men vill du ha resultat och är redo att jobba för dem så blir vi ett riktigt bra team och tillsammans gör vi att du når dina mål!

Boka din kostnadsfria konsultation idag

Konsultation Online PT