PERSONLIG TRÄNING


"Ingen annan är som du. 
Självklart måste 
    ditt träningsupplägg vara personligt utformat."
  

 

Jag tror du valde att gå in här för att du har något du vill uppnå..


..och söker träning utöver det vanliga. Kanske vill du kunna röra dig smidigt och kraftfullt, kanske vill du ha mer energi till allt du vill göra i livet, bättre hållning eller kanske vill du känna dig och se mer vältränad ut. Oavsett vilket så inser du att en "one-size-fits-all"-lösning inte räcker när du vill ha hållbara resultat. Ingen annan är som du, så självklart måste ditt träningsupplägg vara personligt utformat. De senaste 17 åren har jag hjälpt människor att nå sina tränings- och hälsomål. Är du nästa person som vill ha resultat och är redo att jobba för dem? Kontakta mig så hjälper jag dig.

PERSONLIG TRÄNING

- EN INVESTERING FÖR LIVET -

 


TJÄNSTER

 

Personlig träning

För dig som vill träna själv med Coach Ola och få maximal utveckling då all tid ägnas åt dig. 
Varje session är 60 min. 

PT DUO

För dig som vill träna tillsammans med en vän, kollega eller partner.               Träningen för var och en av er är individuellt upplagd.                   Varje session är 60 min. 
 

STEG 1

KOnsultation

Under konsultationen får du berätta vad du önskar uppnå och vad du specifikt vill ha hjälp med. Vi går igenom din hälsa, livsstil och tidigare träningserfarenhet. Mot slutet av konsultationen kommer vi fram till ett paket som passar dina mål utifrån vad du önskar uppnå. 
Konsultationen är kostnadsfri och du förbinder dig ej till något.

STEG 2

RÖRELSEANALYS

Rörelseanalysen ligger till grund för att träningen är anpassad efter just dig. Det säkerställer att träningen är säker och ger dig bästa resultat. Beroende på målsättning och önskemål kan även fler tester såsom fettmätning med kaliper, omkretsmätning, styrketest osv genomföras här. Vidare får du hjälp att sätta dina mål och vi skapar din plan och dina strategier för hur du skall lyckas.

STEG 3

TRÄNING

Träningen börjar utifrån ditt individuellt anpassade träningsprogram.

Kostnadsfri konsultation

Du vet väl att du kan boka en 40 min kostnadsfri konsultation där du i lugn och ro kan få svar på dina frågor kring personlig träning och hur jag som holistisk PT kan hjälpa dig. Självklart förbinder du dig inte till något. 

Unikt för PT med Coach Ola

Coach Ola är en holistisk tränare. Istället för en personlig tränare (PT) med enbart kunskap om det fysiska har du istället en PT, en psykologisk samtalscoach med grund i KBT, kostrådgivare och massör i ett som ser till hela dig. Med lång erfarenhet och insatser utifrån ett holistiskt arbetssätt får du verktygen och stödet att ta dig hela vägen dit DU vill.